Ballondecoratie bestellen in de regio Utrecht

Ballonnenboog bestellen in de provincie Utrecht

Ballonstunter. Vertrouwd leverancier in de provincie Utrecht!

Product informatie

Handige tips

De ballonnenboog, die wij kant en klaar bezorgen, bestaat uit ongeveer 140 kwaliteit Sempertex ballonnen. Verder bestaat het frame uit 2 tegels -30x30cm + stang.

Behoudt van de ballonnenboog

Bescherm de ballonboog zo goed mogelijk tegen de wind. Maak hem altijd ergens mee vast! Verplaats de ballonnenboog 's avonds altijd naar binnen!

Prijs

Een ballonnenboog voor een enkele deur kost €75.00 excl. btw en bezorgkosten. In onze webshop kost de ballonboog zelfs slechts €70.00 ex.

Maten

De ballonnenboog is circa 1.50 meter breed en 2.20 meter hoog in het midden. Het materiaal van de ballonnenboog is erg flexibel, dust past het altijd wel.[

Prijs

Een ballonnenboog voor een dubbele deur kost €95.00 excl. btw en bezorgkosten. In onze webshop is deze zelfs nog goedkoper!

Maten

De ballonnenboog is 2.50 meter breed en in het midden 2.20 meter hoog. Doordat de ballonnen boog gemaakt wordt van een pvc-buis, is deze erge flexibel.

Ballonnenboog bestellen in onze nieuwe webshop

Klik op de link hieronder en ervaar zelf hoe eenvoudig en leuk je nu bij ons een ballonnenboog kunt bestellen!
Zelf de ballonnenboog "inkleuren", je maat kiezen en direct bestellen.

Veel plezier!


Ballonnenboog voor een enkele deur
ballonnenboog utrecht

Ballonnenboog

Een opvallend mooie verschijning voor de deur, bij de entree of waar dan ook! De standaard ballonnenboog is 2.20 hoog en 1.50 breed en geschikt voor een enkele deur, waarbij de deur naar binnen open gaat.
Nu €75.00 excl. btw. En tijdelijk nog eens 10% korting in de webshop!

Ballonnenboog voor een dubbele deur
ballonnenboog utrecht

Ballonnenboog

Deze grotere ballonnenboog is geschikt voor (bedrijfs)locaties met een dubbele deur, waarbij de deuren naar binnen open gaan. De hoogte is 2.20 en de breedte 2.50. Een grote trekpleister die de hele straat siert!
U kunt zelf de kleuren samenstellen.
Nu voor €95.00 excl. btw. en tijdelijk met 10% korting in de webshop!


T: 06 229 351 56

ballonstunter

Speciale projecten

Sommige deuren, voorgevels, showrooms of andere locaties vragen om op maat gemaakte ballonbogen. Geen probleem bij ons. U geeft ons de afmeting en wij zorgen voor een prachtige offerte op maat

Je zoekt een leverancier voor meerdere locaties

Ballonstunter levert ballonbogen door heel het land binnen 1-3 dagen. Wij hebben inmiddels veel ervaring om grote orders succesvol uit te voeren. Van 10 tot 100 ballonbogen……wij regelen het voor je!

Vraag en antwoord over een ballonnenboog bestellen.

Hoe lang gaat een ballonnenboog mee?
Als u de ballonnenboog binnen gebruikt dan blijft de ballonnenboog minimaal een week goed. Buiten is de ballonnenboog sterk afhankelijk van het weer. Daarnaast wordt de ballonnenboog door u waarschijnlijk naar binnen gedragen en ook weer naar buiten. Wij vertellen onze klanten dan ook dat de ballonnenboog buiten ongeveer 2 a 4 dagen goed blijft.
Natuurlijk loopt er wel eens een ballonnetje leeg. Gelukkig krijgt u van ons altijd een paar reserve ballonnen!

Onze deur gaat naar buiten open. Welke afmeting moet ik dan bestellen?
Als u een enkele deur heeft, waarbij de deur naar buiten open gaat, dan is een standaard ballonnenboog van 5m. niet groot genoeg. U moet dan een ballonnenboog bestellen van 6m. Dan kan uw deur gewoon open en dicht.

Wij willen de ballonnenboog Utrecht bestellen voor een vrije ruimte, kan dat?
Nee. Onze ballonnenboog moet enigszins beschutting hebben tegen de wind. Regen is minder erg. Daarom moet u goed kijken of wij de boog ergens aan vast kunnen maken is. Een boom, hek of ander punt is voldoende. Een ballonnenboog is en blijft natuurlijk gemaakt van licht materiaal, zoals de ballonnen en het frame (pvc). Wij zorgen wel voor een verzwaard voetstuk, zodat de ballonnenboog tegen een stootje kan.

Hoeveel kleuren kan ik kiezen voor de ballonnenboog?
De ballonnenboog bestaat uit clusters van 4 ballonnen. Dus het maximaal aantal ballonnen kleuren is 4. Wij kunnen variëren met 1 kleur, 2 kleuren (=standaard), 3 of 4 kleuren combinaties. U heeft de keuze uit praktisch alle kleuren.

Kan ik ook een ballonnenboog zelf maken?
Jahoor. Wij hebben het ook geleerd, dus u moet het ook kunnen! Wat u minimaal nodig heeft zijn ongeveer 150 ballonnen, een pomp en een stuk pvc buis van circa 5 meter. En u moet de pvc buis ergens in kunnen zetten. Een parasolvoet of in de grond is te doen.
Wilt u echter gewoon een goede ballonnenboog bestellen, dat er netjes en verzorgd uit ziet, belt u ons dan maar even.

Wilt u meer informatie of direct een ballonnenboog bestellen? Klikt u dan hier voor een offerte.


Wenst u toch 2 ballonpilaren voor uw entree? bekijk de ballonpilaren..

Wilt u ook entertainment inhuren? Klik op www.lef-entertainment.nl.

Een ballonnenboog bestellen voor een stuntprijs!

Bij de ballonstunter is de totale prijs die je betaalt voor een ballonnenboog het laagst. Dat komt omdat wij de ballonnenboog tegen een scherpe prijzen verkopen. U hoeft niet te betalen voor de frames. Die halen wij namelijk netjes weer op. Daarnaast betaalt u ook geen bezorgkosten in onze regio!

Call Now ButtonBallonstunter