Ballondecoratie bestellen in de regio Utrecht

Ballonstunter

Specialist in Midden Nederland

De succesformule van de Ballonstunter

Bepaal zelf de bezorgtijd

Vandaag bestelt, morgen aan huis

Bepaal zelf wanneer wij alles weer ophalen

Wij zijn de goedkoopste in het land

Ballonnenboog Utrecht


Ballondecoratie Utrecht | ballonnenboog Utrecht | Ballonboog kopen Utrecht


Ballonstunter. Vertrouwd leverancier in de provincie Utrecht!
Alle decoraties netjes, kant en klaar en op tijd bezorgd!

Ballonstunter is gevestigd te Soest en hoofdleverancier voor de provincie Utrecht / Midden Nederland. De ballondecoraties worden kort voor aanvang gemaakt met hoge kwaliteit sempertex ballonnen. Deze ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar. Wij leveren de decoraties kant en klaar en wij plaatsen alles waar je wilt.

Jaap Davelaar

Ballonnenboog Utrecht

Wij zijn hoofdleverancier in de provincie!

Het is echt waar! De Ballonstunter Soest is de hoofdleverancier leverancier van ballonnendecoratie in Utrecht. Bij ons kunt u alle soorten ballondecoraties, zoals een ballonnenboog, een ballonnenpilaar of heliumballonnen bestellen tegen de beste prijs. Dat is pas een stunt!
Dat komt mede omdat wij de ballonnen zeer goedkoop bij u bezorgen.

Ballonnenboog voor een enkele deur
ballonnenboog utrecht

Breedte 1.50m | Hoogte 2.20m

Deze ballonnenboog is geschikt voor een huisdeur of een entree met 1 deur breedte. Het materiaal is erg flexibel, dus wij zorgen altijd dat de ballonnenboog Utrecht goed staat!

Ballonnenboog voor een dubbele deur
ballonnenboog utrecht

Breedte 2.50m | Hoogte 2.20m

Deze ballonnenboog wordt het meest gebruikt voor winkels u0026amp; bedrijven. De maat is precies goed voor een 2-deur brede entree. Het materiaal is erg flexibel en past altijd!

T: 06 229 351 56

Ballonnenboog Utrecht, hoe werkt het?

Je kunt bij ons heel eenvoudig een ballonnenboog, heliumballonnen of een ballonnenpilaar bestellen. Bij ons zijn eigenlijk alle ballondecoraties mogelijk in alle gewenste kleuren.
Als je ballonnendecoratie wilt bestellen in Utrecht, denk dan alvast na welke kleuren voor je het beste zijn, en waar je de ballonnendecoratie voor wilt gebruiken.
Wil je een ballonnenboog Utrecht bestellen voor de entree, dan moet je even kijken of het voor een enkele of een dubbele deur gaat. Daar zit natuurlijk een verschil in. Een ballonnenboog voor een enkele deur is 5 meter lang. Voor een dubbele deur 6 meter. Heb je een extra grote ballonnenboog nodig? Geen probleem, bel ons even.
Ook bij heliumballonnen is het goed om na te denken waarvoor je ze wilt gaan gebruiken. Wil je de heliumballonnen als decoratie voor op tafels? Of een tros heliumballonnen met een lang lint en een gewicht voor op de grond?

Nadat je weet wat je wilt kan je al je ideeën naar ons toe mailen.
Wij zorgen binnen 24 uur voor een passende offerte en een duidelijke prijs.

Vandaag bestelt, morgen aan huis!

Als je een feest organiseert en je wilt op het allerlaatste moment toch gebruik maken van ballonnen, dan is dat geen probleem!
Als je vandaag belt, of een mailtje stuurt, heb je de ballonnen de volgende dag aan huis. Dat is nog eens een goede service van de Ballonstunter!

Wilt u ook entertainment inhuren? Klik op www.lef-entertainment.nl.

Alles voor een opvallend feestelijk Utrecht!

Ballonstunter Soest

Ballonstunter is vertrouwd leverancier in de provincie Utrecht, midden Nederland.

Call Now ButtonBallonstunter