Ballondecoratie bestellen in de regio Utrecht

Creatieve ideeën met ballonpilaren

ballonnenboom feestballonboom.jpg


Stel je eigen ballonnenboom samen!

Nieuw in ons assortiment zijn de ballonbomen! Creatieve ideeën met ballonpilaren. U kunt helemaal zelf de ballonbomen voor uw feest samenstellen.
Zo kunt u de kleuren zelf bepalen, de lengte, de breedte van de boom en de plaatsing van de ballonnen.
De ballonnenboom, zoals te zien bij de afbeelding, is standaard, 1.75m hoog.
U kunt er ook voor kiezen om op de kop van de boom een reuzenballon te plaatsen. Deze circa 80 cm grote ballon zorgt voor een lengte van de ballonnenboom van circa 2.20m.
De ballonbomen kunt u overal voor gebruiken.

Ballonbomen voor het bruiloftsfeest.
De ballonbomen, een variant van ballon pilaren, of staanders, staan natuurlijk prachtig op het bruiloftsfeest. U kunt de ballonbomen bij de entree zetten, langs de oprijlaan en/of binnen bij bijvoorbeeld de sweet-table. Omdat u de kleuren en het formaat zelf kunt bepalen, passen de ballonbomen altijd goed binnen de algehele versiering van het feest.

Ballonbomen voor uw bedrijf/winkel.
Een ballonnenboom is een creatieve en originele ballonnenpilaar voor de entree of opening van uw bedrijf/winkel. De ballonbomen maken wij volledig in de kleuren van uw logo. De ballonbomen bij de ingang van uw bedrijfsfeest zorgen voor een opvallend strakke en originele entree.

Ballonbomen en ballonpilaren op maat gemaakt.
pilaarluxeTegenwoordig kunnen wij de ballonpilaren in alle kleuren, soorten en maten voor u verzorgen. Deze luxe versie van de ballonnenpilaar kost €42.50,- exclusief btw en past prima op ieder feest. Uw bruiloft, privé feest, berijfsreceptie of opening is al snel geslaagd met onze op maat gemaakte ballonpilaren!

Voor meer ideeën voor ballonpilaren, kijkt u op onze pagina met ballonpilaren.
contact ballonstunter

Ballonstunter Soest

Ballonstunter is vertrouwd leverancier in de provincie Utrecht, midden Nederland.

Call Now ButtonBallonstunter