Ballondecoratie bestellen in de regio Utrecht

Een ballonnenpilaar huren is zo geregeld!

Pak Nu 15% korting

ballonnenpilaar hurenEenvoudig online ontwerpen en bestellen bij jouwballonnen.nl!
Ballonstunter is de landingspagina van jouwballonnen.nl. Klik op de link en ervaar zelf hoe eenvoudig en leuk je nu bij ons een ballonnenpilaar kunt bestellen!

ballonnenpilaar huren


Vraag offerte aan

ballonnenpilaar huren


Een ballonnenpilaar huren.
Voor slechts €35,- exclusief btw heeft u al een prachtige ballonnenpilaar in huis. U kunt zelf de kleuren samenstellen en wij bezorgen de ballonnenpilaar wanneer u dat wilt. Een ballonnenpilaar siert uw entree, winkel, showroom of opening van de zaak!

Direct een ballonnenpilaar kopen? Klik hier.


Wat is er allemaal mogelijk?
U kunt bij ons een ballonnenpilaar huren, waarbij u zelf de kleuren kunt samenstellen. U heeft de keuze uit 1, 2, 3 of 4 kleurencombinaties. De kleur van de de topballon (grote ballon op de top) kunt u ook zelf bepalen. In de meeste gevallen kiezen klanten voor de kleuren van hun logo, als het gaat om een bedrijf. Als u de ballonnenpilaar voor een privé gelegenheid of bijvoorbeeld een bruiloft wilt bestellen dan zijn er talloze kleurencombinaties mogelijk.
Er wordt standaard veel gewerkt met de kleur wit in de ballonnenpilaar.
De ballonnenpilaren worden eigenlijk standaard per twee aantallen besteld.
De ballonnenpilaar is bij ons standaard. De hoogte is ongeveer 2.0 meter en de breedte 0.65 centimeter. Op aanvraag kunnen wij meerdere afmetingen verzorgen.
De Ballonstunter levert standaard ballonnen pilaren. Geen franje of gekke varianten. Gewoon een mooie ballonnenpilaar.

De ballonnenpilaar blijft binnen ruim een week goed. Wilt u de ballonnenpilaar echter buiten neerzetten, dan moet u er van uitgaan dat de ballonnenpilaar maximaal een paar dagen goed blijft. Dit is sterk afhankelijk van het weer.

U vindt in de regio Soest, Amersfoort, Utrecht nergens goedkoper een ballonnenpilaar. Wij zijn de goedkoopste leverancier.

Wilt u een ballonnenpilaar huren? Klik hier.


Wilt u ook entertainment inhuren? Klik op www.lef-entertainment.nl.

 

Ballonstunter Soest

Ballonstunter is vertrouwd leverancier in de provincie Utrecht, midden Nederland.

Call Now ButtonBallonstunter