Ballondecoratie bestellen in de regio Utrecht

Helium ballonnen bestellen die bij u passen!

Ontwerp NU hier

heliumballonnen bestellenEenvoudig online ontwerpen en bestellen bij jouwballonnen.nl!
Ballonstunter is de landingspagina van jouwballonnen.nl. Klik op de link en ervaar zelf hoe eenvoudig en leuk je nu bij ons ballontrosjes en/of heliumballonnen kunt bestellen!
Zelf de heliumballonnen "inkleuren" en direct bestellen. Veel plezier!
ballonnenpilaar huren


Helium ballonnen zijn eigenlijk overal voor geschikt en zij worden ook voor iedere gelegenheid ingezet. Een verjaardag, bruiloft, receptie, showroom-decoratie, helium ballonnen oplaten, opening van de zaak, verrassing voor oma.......niets is zo leuk, opvallend en mooi als helium ballonnen! Helium ballonnen zijn ook heel persoonlijk. U kunt zelf de kleuren kiezen die bij uw feest passen, of bedrukte helium ballonnen bestellen met uw logo of leeftijd.
Heliumballonnen staan symbool voor liefde, geluk, verdriet, het imago, communicatie, herkenning, of gewoon....omdat het leuk is.

Bij ons kunt u helium ballonnen bestellen die helemaal bij u passen!


Heliumballonnen bestellen voor €01.39 excl. btw. per stuk
Een standaard heliumballon van 33cm. kunt bij ons bestellen vanaf €1,20- exclusief btw. Bij een afname van minimaal 200 heliumballonnen. Er is echter heel veel mogelijk met heliumballonnen.

Zo heeft u de keuze uit pastel ballonnen of metallic ballonnen. En hoeveel wilt u er? 10, 20 of wellicht 2000? U moet er natuurlijk lint bij kiezen. Lang lint, korte lint, rood, wit? Wilt u ballonnen van 33cm. of een reuze ballon van 1m?
Wilt u heliumballonnen met of zonder opdruk? Daarnaast wilt u de helium ballonnen wellicht als tafeldecoratie gebruiken. Dan heb je een gewichtje nodig. Of u wilt de heliumballonnen oplaten met een wedstrijdkaartje.
Vandaar dat de prijs voor de helium ballonnen niet vast staat.

Ideeën voor uw feest.

helium ballonnen bestellenheliumballonnen bestellenTafeldecoratie met heliumballonnen!
Je kunt uw feestzaal of locatie decoreren met helium ballonnen toefjes. Dat zijn een aantal heliumballonnen aan een gewichtje, die je bijvoorbeeld op sta tafels of op de grond kunt plaatsen. Op tafels is het mooi om 3 helium ballonnen te combineren. Op de grond is een tros van 5-15 ballonnen erg mooi.


helium ballonnen bestellenheliumballonnen bestellenHeliumballonnen oplaten!
Een eeuwenoude traditie bij diverse gelegenheden is het oplaten van helium ballonnen. Een prachtig centraal moment van uw feest, waarbij iedereen betrokken is en waarbij ieder individu zijn eigen wens meegeeft aan de heliumballon. Of het nu gaat om uw bruiloft, of voor de kinderen van een basisschool,....heliumballonnen oplaten is altijd een speciaal moment!


helium ballonnen bestellenheliumballonnen bestellenVerras iemand met heliumballonnen!
Als iemand iets te vieren heeft kunt u diegene verrassen met een grote tros helium ballonnen. Bijvoorbeeld 40 stuks als iemand 40 jaar wordt, of 40 jaar in dienst is. Of u versiert de locatie met heliumballonnen. Wat een originele verrassing is dat zeg!


helium ballonnen bestellenheliumballonnen bestellenSpeciale heliumballonnen op aanvraag!
Speciale momenten vragen om speciale helium ballonnen. Vaak wordt er bij een bruiloft of verjaardagsfeest iets extra's gevraagd van ons. Reuzen ballonnen met opdruk of hartjesballonnen voor in de kerk. Helium ballonnen met decoratie of folieballonnen met leeftijd opdruk. Voor al deze speciale wensen kunt u contact met ons opnemen.


Wilt u ook entertainment inhuren? Klik op www.lef-entertainment.nl.

Ballonstunter Soest

Ballonstunter is vertrouwd leverancier in de provincie Utrecht, midden Nederland.

Call Now ButtonBallonstunter