Ballondecoratie bestellen in de regio Utrecht

Alles moet perfect zijn.....

Maar ook betaalbaar !!!

Ballonnenboog voor de deur !!

Heliumballonnen oplaten !!

Heliumtrossen in de kerk !!

Ballonnen voor bruiloft, huwelijk of receptie...

Omdat alles die dag perfect moet zijn!

ballonnen voor bruiloftHeliumballonnen oplaten!
Na de huwelijks voltrekking is het traditie om met al uw vrienden en genodigden heliumballonnen op te laten voor de beste gelukswensen. Een prachtig gezicht en werkelijk onbetaalbaar!
Bestel nu voor iedereen een heliumballon in uw gewenste kleuren en wij bezorgen de heliumballonnen kant en klaar op de trouwlocatie!!

Prijs Stunt Knaller !! €1.25,- per heliumballon, inclusief lint !!

ballonnen voor bruiloftHartjes ballonnen...onwijs romantisch!!
Rode hartjes ballonnen, gevuld met helium zijn helemaal te gek! U kunt de hartjes ballonnen gebruiken om de zaal, tuin of kerk te decoreren, of u kunt de rode hartjes ballonnen met uw familie en vrienden oplaten.
De hartjesballonnen horen bij een bruiloft. Sierlijk, romantisch en klassiek op ieder feest!

Prijs Stunt Knaller !! €1.40,- per hartjes heliumballon, inclusief lint !!

ballonnen voor bruiloftKerk decoratie met heliumballonnen!
Wij kunnen er voor zorgen dat de kerk er romantisch en sfeervol uit ziet met onze witte en/of transparante heliumballonnen. U kunt natuurlijk zelf de kleuren kiezen, met bijvoorbeeld hartjes of duifjes opdruk of zonder opdruk. Een mooi gezicht voor de belangrijkste dag van het jaar! Op aanvraag decoreren wij ook de kerkbanken met zijde/tule stof.

Prijs Stunt Knaller !! €5,- per ballonnentros a 4 ballonnen, inclusief lint !!

ballonnen voor bruiloftEen prachtige bruiloft boog !
Een ballonnenboog mag niet ontbreken op uw bruiloft! Onze ballonnenboog is opvallend mooi en het trekt gelijk de juiste aandacht. U kunt zelf kiezen uit de kleuren, maten en de locatie. Bijvoorbeeld de ballonnenboog bij het ouderlijk huis, de entree van de receptie, kerk, stadhuis, etc. Reden genoeg om een ballonnenboog te bestellen!

Mega Prijs stunt knaller !! €75,- per ballonnenboog, inclusief plaatsing !!

ballonnen voor bruiloftTafeldecoratie met ballonnen is chique!
Omdat alles perfect moet zijn, moet ook de feestzaal, diner tafels of de receptie netjes en verzorgd zijn gedecoreerd in uw gewenste kleuren. Tafeldecoratie met helium ballonnen toefjes is de oplossing om de feestzaal sfeervol te krijgen. U kiest de kleuren, wij leveren ze kant en klaar op locatie!
Wij leveren de toefjes met korte of lange lint. Voor op de tafels, of op de grond!

Prijs Stunt Knaller !! €7,- per toefje a 3 ballonnen, lint en gewichtje !!

ballonnen voor bruiloftBruiloft ballonnen met opdruk!
Speciale bruiloften zijn pas echt speciaal met onze speciale bruiloft ballonnen met opdruk. Onze prachtige transparante ballonnen met duifjes of hartjes opdruk zijn werken geniaal! U kunt deze (helium) ballonnen overal plaatsen. De keuze van opdruk en de kleuren zijn eindeloos, dus belt u gewoon even over de mogelijkheden!

Prijs Knaller !! €1.50,- per bedrukte heliumballon, inclusief lint !!

ballonnen voor bruiloftEen ballonnenpilaar siert de entree!
Ballon pilaren zijn erg mooi bij de entree van uw bruiloftsfeest of receptie. Omdat u de kleuren zelf kunt samenstellen is de ballonnen pilaar een persoonlijke attentie op het feest. Een ballonnenpilaar staat strak, netjes en valt erg op! Naast de standaard pilaar zijn er meerdere varianten mogelijk. Vraagt u even naar onze ideeën!

Super Prijs Stunt Knaller !! €35,- per ballonnenpilaar !!

ballonnen voor bruiloftSpecials... de luxe versie van ballonnen!
Naast alle prachtige ballonnen decoraties kunt u bij ons ook terecht voor specials! Onze specials zijn luxe mega grote heliumballonnen, met een ballon in een ballon en decoraties onder de ballon. Deze "specials" vergen veel voorbereidingstijd en zijn zijn dan ook echt speciaal. U kunt zelf bepalen hoe de luxe ballonnen voor bruiloft er uit moeten komen te zien. Wat een feest wordt dat zeg!

Prijs vanaf €19.95,- per stuk !!


contact ballonstunter


Zoekt u voor uw bruiloft ook nog opvallend komisch entertainnment?
Bekijk de mogelijkheden op onze website LEF ENTERTAINMENT voor het inhuren van een ballonnenclown, gek typetje, piccolo en onze verhuur van springkussens e.d.

Ballonstunter Soest

Ballonstunter is vertrouwd leverancier in de provincie Utrecht, midden Nederland.

Call Now ButtonBallonstunter